Jdi na obsah Jdi na menu
 


BATTERY MASTER 6s Li - Pol

13. 1. 2013

 

battery-master.jpg

CENA : 110,-

Miniaturní digitální měřič celkového napětí a napětí na jednotlivých článcích Li-poly sad 1-6s.
 

BatteryMaster Light je miniaturní digitální voltmetr s třímístným LED sedmisegmentovým displejem schopný měřit a zobrazovat napětí jednotlivých článků v Li-poly, Li-ion a Li-Fe akumulátorových sadách. Stačí připojit servisní konektor sady ke vstupu BatteryMasteru Light a ten ihned začne zobrazovat napětí jednotlivých článků i celkové napětí sady. BatteryMaster Light je možno použít pro sady s až 6 články v sérii.

Po připojení k servisnímu konektoru sady BatteryMaster Light zobrazuje naměřená napětí v následující posloupnosti: nejprve napětí jednotlivých článků (č. 1, 2, 3...6) a potom celkové napětí.

BatteryMaster Light můžete připojit přímo k servisnímu konektoru, jde-li o systém s roztečí kontaktů 2,54 mm a s vývody v pořadí (-) sady, (+) 1. článek, (+) 2. článek... - tj. systémy JST-XH a JST-EH. Pro systémy PolyQuest a ThunderPower je třeba použít adaptér.

BatteryMaster Light je kompatibilní s adaptéry pro balancery RC System, Raytronic, Robbe, Graupner. Adaptéry pro nabíječe Shark/e-Station lze použít pouze tehdy, pokud původní propojovací kablík nahradíte "Propojkou EAC/Raytronic".