Jdi na obsah Jdi na menu
 


UNIQUE 3D 800 mm

24. 4. 2017

unique_icon2-1-.jpg

UNIQUE  3D  800 mm cena : 1.090,-

Lehký a vysoce odolný 3D akrobatický model, určený pro lítání v interiéru, ale i venku na zahradě či na letišti. Model vyroben z materiálu EPP, model je tak možné provozovat začátečníkem v akrobatické pilotáží ale i náročným pilotem.
 Technická data
Rozpětí 800 mm
Délka 808 mm
Hmotnost 150-200 g (dle použitého rc vybavení)
Serva 3
Materiál EPP
Ovládané funkce směrovka, výškovka, křidélka a motor
Stupeň předpracování ARF
 Popis produktu

Spoluprácí pilotů našeho USA partnera, EPP-HOBBY.com, a naší společností vzniknul tento atraktivní, vysoce obratný model, nazvaný UNIQUE!

Veškeré dispoziční řešení byly několikrát přehodnocovány, představujeme Vám tak model, se kterým je možné létat v interiéru (Hale), venku na zahradě, na letišti, jednoduše všude tam, kde Vás jen napadne a bude to možné. Díky vysoké stabilitě ale i dynamickému projevu je model určen pro pokročilé/náročné piloty, zároveň však i pro piloty, kteří se s akrobacií seznamují a chtějí přesný 3D akrobatický model menších rozměrů, který je z odolné hmoty EPP, čímž je zajištěna vysoká odolnost a životnost.

UNIQUE variants

Model Unique je nositelem velice líbivého moderního designu, který je nabízen ve tříbarevném schématu, ten je aplikován na horní i dolní stranu všech ploch modelu.

Předpracovanost modelu:

  • Díky vysoké předpracovanosti je doba sestavení modelu 1-3hod, dle zručnosti.
  • Stavebnice obsahuje trup, pár křídel, kormidla, plastové díly a kompletní příslušenství (kola, páky,výztuhy..), potřebné k dokončení modelu.
  • Překlížkové a plastové díly pro.
  • Všechny díly jsou ve zvolené barevné úpravě.
 Doporučené komponenty
Motor 60-80W, 890-1100ot/V
Vrtule (dle motoru) 8x4", 9x4,7", 9x5"
Regulátor 8-12A
Serva 2x 6-8g, 1x 9-11g mikroservo
Baterie (LiPol) 350 - 450mAh 2S (25C)
Lepidla CA + aktivátor, LA